’t Latemke-MVC AHRT 6-2

Toen we in het tweede kwart een paar minuten de concentratie verloren, was de match gespeeld. Bij een 1-1 stand stond het via een schepcorner en 2 keer balverlies opeens 4-1. In het derde kwart werd er niet gescoord maar verzuimden we onze kansen af te maken en ook onze schepcorner wilde er niet in. In het vierde kwart benutte de tegenstander wel hun tweede schepcorner en scoorden na een voorafgaande fout die de referee niet floot.Deze laatste was trouwens op het einde van de wedstrijd zeker niet bij de les:talloze fouten werden niet gefloten maar o wee als je dit eens durft te zeggen…

Het is duidelijk dat we misschien wel verdiend verloren maar zeker goed weerwerk boden en mits misschien een extra aanvaller er zelfs meer had ingezeten.We begonnen trouwens bij een 0-0 stand met een mooie verre poging van Karel die helaas op de binnenkant van de paal toch terug het veld inkaatste.Als deze bal erin gaat komen we voor en had de match er misschien anders uitgezien…

Toch proficiat aan ons zestal:Karel,Simon,Geert N.,Anton(1),Jonathan(1) en Geert.